Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Fietsklemmen

Hockey fietsklem kopen?

Steeds vaker is een hockey klem fiets te zien. Helemaal niet zo vreemd natuurlijk, want veiligheid staat namelijk altijd voorop. Leuk met vriendinnetjes en vriendjes op die ene vertrouwde plaats afspreken, om vervolgens met een grote groep gezamenlijk naar de hockeyclub te fietsen. Hoe leuk het ook lijkt, er loeren altijd gevaren op de weg! Een paar keer per week trainen en ook nog eens die belangrijke wedstrijd in het weekend. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Voorkom dat je hockey stick tussen de spaken van je fiets komt met een van onze handige fietsklemmen.

Met een losse hockeystick op de fiets is verleden tijd

De fietsverlichting is tot in de puntjes verzorgd, de banden zijn goed opgepompt en de remmen werken goed. Maar heb je er ook wel eens een keer nagedacht over dat de stick in de hand op de fiets ook gevaren met zich mee kan brengen? Veel kinderen houden de stick namelijk vast in de hand, wat in principe net zo gevaarlijk kan zijn als een fietstocht met je smartphone in de hand! Fietsklemmen bieden dan de perfecte uitkomst.

Voorkom gevaarlijke situaties op de weg

Je kinderen vinden het er misschien wel stoer uit zien, maar een ritje op de fiets met een hockeystick kan best gevaarlijk zijn. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de richting met de linker- of rechterhand aan moet worden gegeven? Of als er ineens een stop moet worden gemaakt? Dan zit die stick behoorlijk in de weg.

Een Brabo fietsklem online kopen

De oplossing voor bovenstaand probleem is de Brabo fietsklem. Dit merk is vandaag de dag erg geliefd in de hockeywereld, waardoor de kids ook nog eens gezien willen worden met dit design. De unieke fietsklem, die je online kunt kopen, is gemakkelijk te klemmen aan de voorvork van je fiets. Vervolgens hang je de stick aan het stuur, dat geklemd is in de speciale klem. Met diverse designs in het roze, zwart, groen, blauw en wit is er in de webshop voor ieder wat wils.

Alle 4 resultaten

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten