Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockeysokken

Hockeysokken kopen

Uiteraard mogen hockeysokken niet aan je outfit ontbreken. Bij De-hockeywinkel.nl is de keuze enorm uitgebreid en kun je eenvoudig online hockeysokken kopen. De sokken zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. De ene sok zal geschikter zijn voor alleen de training vanwege het speelse karakter, terwijl andere hockeysokken ook niet misstaan bij het spelen van wedstrijden en toernooien.

Hockeysokken kopen is door het grote aanbod nog nooit zo leuk geweest. Wat te denken van de zebra, tijger of pinguïn hockeysokken van Brabo? Liever eenhoorns, vissen of hartjes? Bij Hockeygear kun je ook die hockeysokken kopen! Daarnaast zijn er natuurlijk ook standaard effen sokken te verkrijgen of die met de kenmerkende horizontale strepen van The Indian Maharadja.

Verschillende soorten hockeysokken

Reece en Adidas hockeysokken

De hockey sokken van Adidas en Reece zijn hoog en komen dus tot uw knieën, handig om uw scheenbeschermers op hun plek te houden. De Adidas sokken zijn verkrijgbaar in het wit, rood, blauw, geel en zwart. Van Reece zijn er nog meer kleuren beschikbaar. Alle Adidas sokken hebben de bekende drie strepen, waar Adidas om bekend staat, rondom. Ook het Adidas performance logo is afgebeeld op de sok.

Brabo en Osaka hockeysokken

In tegenstelling tot de Reece en Adidas sokken zijn die van Brabo en Osaka vooral qua design opvallend. Het zijn modieuze sokken bedoeld om extra op te vallen tussen alle saaie sokken die er verkrijgbaar zijn.

Hockeysokken: Materialen & Maten

Naast het feit dat hockeysokken erg stijlvol kunnen zijn, zijn de hockey handschoenen ook erg warm. Hierdoor kan je als hockeyer lekker doorspelen, zonder je zorgen te maken om koude benen. Bovendien zijn de meeste hockeysokken gemaakt van garen die sterk zijn, maar tegelijkertijd superzacht aanvoelen voor voldoende comfort. De stof is rekbaar, zodat er voldoende ruimte is om je hockeyscheenbeschermers te dragen.

De maten van de hockeysokken zijn voor ieder merk gestandaardiseerd. De maten lopen uiteen van 28-30, 31-35, 36,-40, 41-44 en 45-48. Zoals je ziet gaan de maten per groep, waardoor ze eigenlijk altijd goed zitten. Wil je de sok graag iets ruimer hebben kun je jouw hockeysokken kopen in een maatje groter.

Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@de-hockeywinkel.nl voor meer informatie of voor een prijsopgave.

English? Hockey-webshop.com – > Hockey socks

Resultaat 1–32 van de 158 resultaten wordt getoond

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten