Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Osaka kleding

Osaka hockey kleding

Osaka is een nieuw hockeymerk opgericht in 2011, Osaka is opgericht met als doel het overbruggen van de kloof tussen fashion en hockey, ze worden hierdoor gedreven door de mogelijkheden van de toekomst.
Het merk is nog niet bij vele bekend, de hockeysticks van Osaka beginnen steeds meer een begrip te worden op het veld onder zowel nationale, internationale als beginnende hockeyspelers.

Osaka kleding kopen?

Waarbij het merk zich onderscheid met het motto: “Born out of passion, to bridge the gap between sports and fashion!” Osaka is dus enorm in populariteit aan het toenemen door de goede kwaliteit, oog voor detail en het hippe uiterlijk. Osaka wil dan ook niet gezien worden als een sportkledingmerk voor alleen hockeyers. Het is een casual merk bedoeld voor jongeren die er graag stijlvol maar sportief uitzien.

De-hockeywinkel.nl biedt verschillende hoody’s aan in verschillende kleuren, voor ieder wat wils. Osaka is er dus niet alleen voor tijdens het hockeyen maar ook zeker voor daar buiten.Wil je hier ook een nieuwe rugzak bij kopen , bekijk dan snel onze collectie!

Heb je vragen over Osaka kleding of heb je een andere vraag? Mail dan naar contact voor meer informatie.

Resultaat 1–32 van de 71 resultaten wordt getoond

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten