Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Adidas

Adidas hockeystick kopen?

Adidas komt oorspronkelijk uit Duitsland en is vernoemd naar de oprichter Adolf Dassler, die vaak Adi genoemd werd, vandaar de naam Adidas. Tegenwoordig is Adidas uitgegroeid tot een wereldwijd bekend sportmerk. Adidas is kledingsponsor van veel professionele sporters en sportclubs. Denk aan de voetballer Lionel Messi of Robin van Persie. Maar ook onze eigen Naomi van As wordt al jaren gesponsord door Adidas. Dus koop nu je eigen top Adidas hockeystick!

Resultaat 1–32 van de 103 resultaten wordt getoond

Lees meer over de historie en de Adidas sticks

Al sinds de introductie van Adidas hockey staat het merk bekent om haar mooie stick designs en de innovaties die ze verwerken in hun hockeysticks. Denk hierbij aan het speciaal door Adidas ontwikkelde ‘Touch compound’, dat is een speciale verlijming in de steel van de Adidas hockeystick waardoor je bijna geen trilling voelt bij het slaan van de bal. Ook wordt de ‘Carbonplate’ technologie vaak toegepast in Adidas hockeysticks. Dit is een speciale techniek die ervoor zorgt dat de stijfheid van de stick verhoogt wordt en de trilling beperkt blijft. Als laatste kun je het ‘Pure Control Head’ tegenkomen in een Adidas hockeystick. Dit is een verruwde haak die de balcontrole verbetert op met name natte velden.

Welke Adidas hockeysticks zijn er te vinden?

Adidas hockeysticks worden aangeboden in verschillende categorieën. Denk hierbij aan verschillen in materiaal. Zo wordt de ene stick van hout gemaakt, en anderen van carbon, glasvezel, aramide of een combinatie van die drie. Het materiaal bepaalt overwegend de prijsklasse van de Adidas hockeysticks. Ben je op zoek naar een keepersstick? Ga dan naar Goalie Totaal.

Het paradepaardje: de Adidas LX Kromaskin

Ben je op zoek naar de crème de la crème? Ga dan voor de Adidas LX Kromaskin. Deze fantastische serie is de nieuwste in de collectie van Adidas. De hockeysticks bestaan voor 100% uit carbon. De LX Kromaskin heeft twee nieuwe technieken: de Hypetex Chromax Carbon en de Epoxy Core. Bij het kleuren van de stick wordt dankzij de Hypetex Chromax geen verf meer gebruikt, maar wordt een kleuringsproces gebruikt om de koolstofvezels te kleuren. Hierdoor is de hockeystick lichter en wendbaarder in gebruik. De Epoxy Core zorgt ervoor dat trillingen beter worden geabsorbeerd. De Adidas LX Kromaskin is voor de echte heerser op het middenveld. Met deze stick heb jij de ultieme balcontrole! Pre-order deze hockeystick nu bij Hockeygear!

De Adidas Compo serie: Carbon & Glasvezel

Wil je jouw creatieve spel een boost geven? Dat kan met een van de hockeysticks uit de Adidas Compo serie. De Serie loopt van Compo 1 tot Compo 6. De materialen die voor deze sticks worden gebruikt zijn carbon, glasvezel en aramide. De verhoudingen tussen die drie materialen verschillen per Compo stick. Zo bestaat de Adidas Compo 1 voor 90% uit carbon, 5% uit glasvezel en 5% uit aramide. De Adidas Compo 3 bestaat voor 30% uit carbon, 65% uit glasvezel en 5% aramide. Hoe hoger het percentage carbon, hoe hoger de prijs ook is. De Adidas Compo 1 is dan ook voor de High-end gebruikers. De Adidas Compo 6 is een stuk prijsvriendelijker. Deze heeft echter geen carbon, waardoor het aantal trillingen bij het slaan van de bal minder opgevangen wordt.

De overige Adidas hockeysticks

Adidas heeft voor iedere sporter hockeysticks in de aanbieding. Of je nu een recreant of een fanatiek atleet bent, er is altijd een passende hockeystick voor jou beschikbaar. Zo zijn er onder andere nog de Carbon-serie, de LX Core serie, de Chaosfury, King & Queen modellen en de Adidas Exemplar-modellen. Ook heeft Adidas indoor hockeysticks die speciaal ontworpen zijn voor zaalhockey!

Heb je vragen over een Adidas stick of heb je een andere vraag? Neem dan eens een kijkje op onze stickhulp pagina. Kom je er niet uit? Mail dan naar contact voor meer informatie. Alle Adidas producten trachten wij op voorraad te houden waardoor levering in principe binnen 48 uur geschiedt. Het wil echter door de grote vraag naar Adidas producten en de slechte leveringen vanuit Adidas DLD voorkomen dat je iets langer moet wachten op jouw product, excuses hiervoor. Wij proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Actuele Adidas voorraad informatie verkrijg je via 053 4320498.

Een Adidas hockeystick kopen? Bij De-hockeywinkel.nl krijg je altijd korting op de adviesprijs. Adidas hockeysticks bestellen doe je dus eenvoudig én goedkoop bij De-hockeywinkel.nl

Ben je benieuwd welke maat hockeystick je moet hebben om optimaal op het veld of in de zaal te kunnen presteren? Dat zie je hieronder in onze handige maattabel:

Lengte in cm <100 100-108 109-117 118-125 126-133 134-139 140-145 145-150 >150 (eigen keuze)
Sticklengte 24" 26" 28" 30" 32" 34" 35" 36" 36,5"=Sr. 37,5".
Hulp nodig bij het kiezen van een stick? Bekijk dan nu onze stickhulp pagina!

Deutsch? Adidas Hockeyschläger kaufen? Besuchen sie Hockeywebshop.de

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten