Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Osaka

Osaka hockeystick kopen?

Osaka is in 2011 opgericht en is nu al deel van de grotere merken in kleding en sticks. Osaka is opgericht met als doel het overbruggen van de kloof tussen fashion en hockey, ze worden hierdoor gedreven door de mogelijkheden van de toekomst.

Alle 25 resultaten

Osaka hockeysticks: steeds grotere bekendheid

Osaka is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hockeysport, ze leveren immers hockeysticks en -kleding van hoge kwaliteit met een unieke uitstraling. Osaka hockeysticks zijn zowel populair bij de beginnende amateurspeler als de internationals van het Nederlands elftal. Osaka is een relatief jong hockeymerk opgericht in 2011. Het merk is vernoemd naar de immens grote stad Osaka in Japan. Het is een high performance merk, die zich de laatste jaren heeft gemanifesteerd op de Europese markt. Daarom zijn deze prachtige hockeysticks nu ook in Nederland te verkrijgen en ontbreken ze uiteraard niet in het aanbod van Hockeygear. Het merk onderscheidt met het motto: “Born out of passion, to bridge the gap between sports and fashion!”

Welke Osaka hockeysticks zijn er te vinden?

De hockeysticks van Osaka komen veelal in opvallende designs, aansluitend bij het motto van Osaka. Online en in de winkels vind je sticks in verschillende kleuren. Denk aan het groen en zwarte design van de Osaka Pro tour 100. Maar ook andere kleuren komen regelmatig terug. Blauw, wit, oranje of mintgroene Osaka hockeysticks zitten in ons assortiment. De meeste hockeysticks zijn voorzien van een strak design door het simplistisch gebruik van de kleuren. Het eenvoudige karakter van de Osaka hockeysticks geeft ze echter net dat beetje extra dat je uit wilt stralen op een hockeyveld.

Osaka Pro Tour hockeysticks online kopen?

Op onze website vind je onder anderen hockey sticks uit de lijn van Osaka Pro Tour. Dit is een nieuwe lijn binnen het merk, gericht op het ontwerpen van hockeysticks waarmee de spelers zich kunnen onderscheiden door middel van opvallende designs. Het merk claimt immers: “Born out of passion, to bridge the gap between sports and fashion!” De hockeysticks van Osaka zijn er uiteraard in verschillende prijscategorieën zodat iedereen, met groot of klein budget, kan genieten van een Osaka hockeystick. Zo zijn er voor de liefhebbers met een grote buidel de Osaka Pro Tour Limeted Low Bow en voor de hockeyfanaat met een kleiner budget de Osaka Pro Tour 10. Daarnaast heeft Osaka hockeystick voor zowel indoor als outdoor. En de sticks zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, wat deze geschikt maakt voor mensen van verschillende leeftijden en lengtes.

Osaka Vision serie: Ultramodern voor razendsnel dribbelen

Ook de Osaka Vision is een populaire hockeystick serie van Osaka. De sticks zijn geschikt voor jong en oud en voor binnen en buiten. De Osaka vision heeft een prijskaartje vanaf €62,95 en loopt op tot €224,95 voor de Osaka Vision 85 – Pro Bow. Ook deze prachtige sticks zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Alle Osaka Vision hockeysticks hebben een slank en dynamisch profiel, wat ideaal is voor moderne technische speelstijlen. Het ontwerp is gericht op 3D-balcontrole, slepen en schieten. Deze sticks zijn dus voor de verfijnde spelers!

Osaka Indoor Hockeysticks

De Osaka hockeysticks series beschikken ook over een indoor variant, perfect voor zaalhockey! Zowel de Pro Tour serie, als de Osaka vision sticks hebben indoor varianten. De ene stick is gemaakt van hout, waar anderen gemaakt zijn van licht Fibre Glass materiaal. De Osaka indoor hockeysticks zijn speel ontworpen voor in de zaal. Het ontwerp is gericht op een 3D-balcontrole, maar ook op slepen en schieten, waardoor het een echte all-round next-generation hockeystick is. Met een zaalhockeystick van Osaka laat jij iedereen verstelt staan met jouw elegante stick en fantastische skills. De hockeysticks zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat er voor iedereen en stick op maat te verkrijgen is. Wil je weten welke maat de juist voor jou is? Kijk dan hieronder eens in de maattabel.

Heb je vragen over een Osaka hockeystick? Neem eens een kijkje op onze stickhulp pagina. Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt om een overwogen keuze te maken om de juiste hockeystick te bestellen. Zo vindt je er onder andere informatie over de sticklengte, het gewicht, de kromming van de hockeystick en het carbonpercentage. Kom je er niet uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Een Osaka hockeystick kopen? Bij De-hockeywinkel.nl krijg je altijd korting op de adviesprijs. Osaka hockeysticks bestellen doe je dus eenvoudig én goedkoop bij De-hockeywinkel.nl

Lengte in cm <100 100-108 109-117 118-125 126-133 134-139 140-145 145-150 >150 (eigen keuze)
Sticklengte 24" 26" 28" 30" 32" 34" 35" 36" 36,5"=Sr. 37,5".
Hulp nodig bij het kiezen van een stick? Bekijk dan nu onze stickhulp pagina!

Möchten Sie Hockeyschläger kaufen auf Deutsch? Hockeywebshop.de -> Osaka Hockeyschläger

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten