Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Gezichtmaskers

Hockey masker kopen?

Uitlopen of op de doellijn staan bij een strafcorner zonder gezichtmasker is not done. Een gezichtmasker of cornermasker biedt namelijk ultieme bescherming! Vaak zijn gezichtmaskers uitgerust met verstelbare banden en extra dikke zachte foam laag aan de binnenkant voor meer comfort. Dankzij de de PVC buitenkant is je gezicht ten alle tijden goed beschermd tegen een impact van een bal of stick. Een goed gezichtsmasker zorgt ervoor dat je de bal wel goed kunt blijven zien ondanks dat uw gezicht beschermt wordt. Het is erg belangrijk dat het masker niet zomaar verschuift of afvalt, dit kan natuurlijk erg gevaarlijke situaties opleveren.

Collectie en merken

De-hockeywinkel.nl heeft een uitgebreide collectie van verschillende gezichtsmaskers, onder andere in junior en senior maten, en in verschillende kleuren. Het ideale masker zal er voor jou dus altijd bij zitten.

Voor extra veiligheid tijdens een strafcorner zijn er nu speciale ”kneepads” van Hockeygear te bestellen waardoor ook je knieën altijd beschermd blijven! klik hier om dit product te bestellen!

De merken die wij jou aanbieden bij de-hockeywinkel.nl zijn Brabo, Grays, OBO en TK.

Heb je vragen over het bestellen van strafcorner maskers / hockey maskers? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we jou van dienst kunnen zijn.

Alle 19 resultaten

De strafcorners in het hockey gaan de laatste jaren steeds harder en sneller. Dit is te danken aan de ontwikkeling van de hockeyvelden en hockeysticks. Het wordt de lijnstopper en vaak ook de 2e uitloper ten sterkste aangeraden om een gezichtsmasker te dragen. Deze hockeymaskers beschermen heel het gezicht en zijn voorzien van openingen waardoor je kunt zien, ademen en praten. Gezichtsmaskers bestel je eenvoudig en voordelig online bij De-hockeywinkel.nl. Gezichtmaskers moeten tegenwoordig aan strenge eisen voldoen, deze zijn speciaal opgesteld zodat je goed beschermd blijft. Maar ook om er voor te zorgen dat een gezichtsmasker comfortabel en veilig zit. De KNHB hanteert de volgende eisen voor gezichtmaskers:

Gezichtsmaskers voldoen aan de volgende eisen:

van gering gewicht zijn draagbaar zijn met bril een geringe beïnvloeding van het gehoor veroorzaken reinigbaar zijn de vorm van het hoofd volgen het hoofd niet onnodig groter maken

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten