Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockeyballen

Hockeybal kopen? Diverse hockeyballen

Een hockeybal kopen voor particulieren of clubs is eenvoudig in onze webwinkel. Er zijn verschillende soorten hockeyballen:
De standaard bal, deze hockeybal heeft een glad oppervlak en is geschikt voor op zand ingestrooide velden. De standaard ballen zijn normaal gesproken de goedkoopste ballen en worden vaak voor trainingen gebruikt.
De dimple bal, deze hockeybal heeft een oneffen oppervlak. In de bal zitten kleine kuiltjes, dankzij deze kuiltjes wordt de aquaplaning op basis van water, gras en grond verminderd en de kuiltjes laten de bal niet zwenken in de lucht. De dimple ballen worden gebruikt op watervelden.

Meer over Hockeyballen

– De Kookaburra bal, deze hockeybal heeft net als de dimple bal een oneffen oppervlak. De Kookaburra bal is een zeer geschikte bal voor de absolute topsport. Alle nationale wedstrijden in de Hoofdklasse worden afgewerkt met deze bal. Door het materiaal plakt deze bal heerlijk op je hockey stick en voelt de bal lichter aan dan de dimple en standaard hockeyballen. de Kookaburra bal is kwalitatief het beste en daar betaal je ook voor.
De Indoor hockeybal, Deze hockeybal wordt gebruikt voor zaalhockey. De indoor hockeyballen zijn lichter dan veld hockeyballen.
De Outdoor hockeybal, Deze hockeybal wordt gebruikt voor de gewone/kunstgras velden.

Hockeybal vragen?

Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@de-hockeywinkel.nl voor meer informatie of een prijsopgave.

Español? Hockeywebshop.es – > Pelotas de Hockey

Resultaat 1–32 van de 50 resultaten wordt getoond

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten