Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockeydoelen

Hockeydoel

Bent u op zoek naar een geschikt hockeydoel voor uw hockeyclub? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het veld is natuurlijk niet compleet zonder hockey goal, passend bij wat jouw club. Het is een belangrijke aanschaf waarover een weloverwogen beslissing gemaakt moet worden. Hieronder vertellen wij wat wij met onze hockeydoelen te bieden hebben voor uw club.

Hockeydoelen kopen?

Het kopen van een hockeydoel is een grote aankoop voor een hockeyclub. Er zijn daarom ook meerdere varianten hockeydoelen beschikbaar. Varianten met of zonder rubberbekleding, vast of met transportwielen. De twee verticale palen staan 3.66m van elkaar af, de horizontale lat hangt 2.14m van de grond. De achterplank is 3.66m lang en 46cm hoog. Wilt u graag een offerte aanvragen voor hockeydoelen, of andere clubmaterialen? Mail dan naar hockeymaterialen@gmail.com voor meer informatie of een prijsopgave.

Enige resultaat

  • Arla minihockeydoel

    Arla minihockeydoel De Arla minihockeydoel is een inklapbaar hockeydoel welke gemakkelijk is voor de zes- en achttallen. De Arla minihockeydoel is eenvoudig te gebruiken omdat de goal eenvoudig …

    460.00

Assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan hockey doelen. Denk hierbij aan een normale hockey goal, mini hockeydoel of zelfs een street hockey goal. Om deze hockey doelen passend te laten zijn bij uw club, zijn deze verkrijgbaar in meerdere soorten. Dragen de kids in uw club bijvoorbeeld oranje? Dan kunt u ervoor kiezen om bijpassende hockeydoeltjes te bestellen.

Afmetingen

Uiteraard kunt u voor een regulier hockeydoel in de officiële afmetingen bij ons terecht. Deze goals zijn er zoals genoemd in verschillende soorten en kunt u zo passend maken bij uw veld en club. Ook aan de kleintjes is natuurlijk gedacht en daarvoor zijn mini hockeydoelen beschikbaar in ons assortiment. Ook deze zijn in verschillende soorten te verkrijgen zodat ze passend zijn bij de wensen die u heeft.

Trainingsdoelen

We bieden op De-hockeywinkel.nl ook trainingsdoelen aan. Deze kunnen gebruikt worden voor trainingsdoeleinden en zijn inklapbaar. Deze kunnen dus gemakkelijk worden opgeborgen en zo kan er in kleinere groepjes getraind worden doordat je extra doelen ter beschikking hebt. Daarnaast kunnen deze natuurlijk ook buiten het veld gebruikt worden, voor bijvoorbeeld streethockey.

Streethockey doelen

Zoals we al benoemden hebben we ook speciale streethockey doelen. Deze doelen zijn speciaal gemaakt voor het hockeyen op de straat en niet op het veld, zoals de naam al doet vernoemen. Deze goals zijn gemaakt van ander materiaal en ervoor gemaakt om in openbare ruimtes te staan, zonder dat er van alles kapot aan kan gaan. Robuust, stevig en veilig dus.

De doelen

De hockeydoelen die wij verkopen zijn gemaakt met aandacht voor kwaliteit, stijl en daarnaast ook voor duurzaamheid. Naast dat de hockeydoelen stevig staan en aanvoelen, zullen deze dus ook jaren meegaan en ook nog eens mooi staan op het veld.

Daarnaast zijn deze doelen ook nog eens 100% veilig, ze voldoen namelijk aan de FIH-standaarden. De FIH is de Fédération Internationale de Hockey en is een wereldoverkoepelende hockeybond. Door aan deze eisen te voldoen, weet u dus zeker dat u gerenomeerde hockeydoelen aanschaft.

Heb je vragen of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Door verder gebruik te maken van De Hockeywinkel webshop ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten